Anlık Bildirim

Volkswagen Arteon'un station wagon versiyonu karşınızda

Volkswagen Arteon'un shooting brake versiyonu sonunda kendini gösterdi. Yıllardır geleceği konuşulan modelin dış tasarımını gözler önüne seren görsellerin gizlice çekildiği söyleniyor.

Volkswagen Arteon'un station wagon versiyonu karşınızda Tam Boyutta Gör

Volkswagen Arteon’un station wagon versiyonu yıllardır konuşuluyor fakat resmi bir açıklama olmadığı için söylentiden öte geçemiyordu. Bir fabrikada gizlice çekildiği öne sürülen bu görseller söz konusu modelin gerçek olduğunu gösteriyor.

Arteon’un station wagon versiyonuna baktığımızda, coupe-sedan modeldeki şık detayların neredeyse hiç değiştirilmeden bu modele aktarıldığını görüyoruz. Station wagon gövde tipinin getirdiği uzun tavan ve yeni arka bölüm dışında, ön tamponun kenarındaki havalandırmalarda ufak bir değişime gidildiği söylenebilir. Gri tavan rayları ve eteklerdeki plastik eklentiler de aracın tasarım detayları arasında.

Volkswagen Arteon'un station wagon versiyonu karşınızda Tam Boyutta Gör

Volkswagen Arteon’un station wagon versiyonuyla ilgili yabancı basında çıkan haberler ikiye ayrılmış durumda. Alman basınındaki haberlerde, söz konusu sızıntı görsellerin Almanya’daki bir fabrikada gizlice çekilmiş olduğu öne sürülüyor. Çin medyası ise görüntülerin Changchun fabrikasında çekildiğini, station wagon’un Volkswagen ve Çin’deki yerel ortağı FAW tarafından geliştirildiğini iddia ediyor.

Eğer Çinlilerin iddiaları doğruysa, Volkswagen Arteon’un station wagon versiyonu sadece Çin’de satılmak üzere geliştiriliyor olabilir. Araçla ilgili tüm detayları öğrenmek için Volkswagen’in resmi açıklamasını beklememiz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11389 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volkswagen arteon, arteon shooting brake ve arteon station wagon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim