Anlık Bildirim

Wacom sanal gerçeklik kalemini duyurdu

Wacom VR Pen sanal gerçeklik kalemi baskı hassasiyetini algılayarak havada yaptığınız çizimleri aynı şekilde dijital ortama aktarabiliyor. Kalemin testleri yakında başlayacak.

Wacom sanal gerçeklik kalemini duyurdu Tam Boyutta Gör

Sanal gerçeklik sektörü henüz istenen yaygınlığa ulaşamadı ancak kurumsal tarafta yavaş yavaş benimseniyor. Wacom; sanal gerçeklik ile ilgilenen tasarım profesyonelleri için özel bir ekran kalemi duyurdu.

Wacom VR Pen neler sunuyor?

Wacom VR Pen bir tablet veya kağıt üzerine yazıyormuş tecrübesi yaşatmak için tasarlandı. Uç kısımda yer alan tuşa uyguladığınız basınç çizimlerin kalınlığını belirliyor. Yine gövde üzerinde bulunan tuşlar ile farklı kontroller sağlayabiliyorsunuz.

Havada yapılan her türlü çizimi akıcı bir şekilde bilgisayara aktaran Wacom VR için kask sistemlerine bir entegrasyon gerekiyor. Önümüzdeki dönemde bu entegrasyonu sağlayan sanal gerçeklik kaskları olacak.

Wacom VR Pen standart grafik tabletler üzerine de yazı yazabiliyor ancak yapısı itibariyle kullanımı biraz zor olabilir. 3D ortamdan 2D ortama geçiş oldukça akıcı. Wacom VR kısa süre içerisinde ortakları ile test sürecine başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim