Anlık Bildirim

Witcher 3 ve Cyberpunk'ın eski geliştiricisinden yeni stüdyo: UE5 ile geliştiriyorlar

The Witcher 3'ün oyun direktörü ve Cyberpunk 2077'nin yardımcı yönetmeni Konrad Tomaszkiewicz, Polonya'da Rebel Wolves adında yeni bir AAA stüdyosu kurdu.            

Witcher 3 ve Cyberpunk'ın eski geliştiricisinden yeni stüdyo Tam Boyutta Gör

The Witcher serisi ve Cyberpunk 2077 oyunlarıyla tanınan stüdyo CD Projekt'ten önemli bir isimden geçtiğimiz saatlerde heyecanlandıran bir haber geldi.

Rebel Wolves

Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre daha öncesinde The Witcher 3'ün oyun direktörlüğü ve Cyberpunk 2077'nin yardımcı yönetmenliğini yapan Konrad Tomaszkiewicz yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Stüdyonun ismi ise Rebel Wolves. Polonya merkezli stüdyo Cyberpunk 2077, The Witcher serisi, Thronebreaker ve Shadow Warrior 2 üzerinde çalışmış geliştiricilerden oluşuyor.

İlk açıklamalara göre stüdyo şu anda Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeni bir AAA oyun üzerinde çalışıyor. Bu yeni oyunun The Witcher 3 ek paketi Blood and Wine büyüklüğünde bir oyun olması bekleniyor ki Blood and Wine ek paketinin de AAA bir oyundan her anlamda hiçbir farkının olmadığını belirtmekte fayda var. Haberin girişindeki görsel de geliştirilen oyundan bir konsept tasarım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim