Anlık Bildirim

Hızlı bir tempoya sahip Frenzic: Overtime, Apple Arcade için çıkışını yaptı

Hızlı bir tempoya sahip olan arcade oyun Frenzic: Overtime, Apple Arcade için çıkışını geçtiğimiz günlerde yaptı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Frenzic: Overtime, Apple Arcade için çıkışını yaptı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini The Iconfactory'nin yaptığı hız tabanlı arcade oyun Frenzic: Overtime, Apple Arcade için çıkışını yaptı.

Oyuna şu andan itibaren Apple Arcade üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun boyutu 140MB. Frenzic: Overtime'ın görsellerinin bulunduğu galeri bölümünü ve mağaza sayfasını aşağıda bulabilirsiniz. Aple Arcade ilk ay için ücretsiz, ardından aylık 34,90 TL.

Frenzic: Overtime Frenzic: Overtime Frenzic: Overtime Frenzic: Overtime Games 288,9 MB

Frenzic: Overtime Hakkında

Frenzic: Overtime, hızlı oyunla, göz alıcı görsel ve ses efektlerini, oyuncunun istediği yerde bırakıp istediği yerde tekrar başlayabileceği oyun salonu türde bir bulmaca oyunuyla birleştiriyor. Oyuncular yeni YıldırımBot'larda Güç Çekirdeklerini birleştirirken Frenzic Şirket fabrikalarında hayat biraz kaotik olabilir. Oyuncular vardiya hedeflerini tuttururken, montaj hattında daha fazla ödül sunan yeni görevlere terfi edilecekler. Oyuncular 45 seviye, birden fazla oyun modu ve yüzlerce mini hedefler karşılaşacak, Frenzic Şirketlerinin sırlarını keşfedecek ve nihayetinde dünyayı kurtaracak.

Öğrenmesi kolayi usta olması zor - aile boyu eğlence! Geçmişten gelen eğlence geleceğe taşınıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim