Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı Xiaomi Mi 11 Lite NE (New Edition), TENAA veritabanında göründü.

Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çin sertifikasyon kurumu TENAA, şirketin yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi 11 Lite NE'yi (New Edition) onayladı. Cihazın ilk resmi görüntüleri ajansın web sitesinde yayınlandı ve tasarımının yanı sıra modelin temel donanım özelliklerinin bir listesini de ortaya koydu.

Akıllı telefon aynı anda üç modifikasyonda kaydedilmiş: 2109119DI, 2107119DC ve 2109119DG. TENAA tarafından sağlanan bilgilere göre Mi 11 Lite NE, Full HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.55 inç OLED ekrana sahip olacak.

Şirket, biyometrik kimlik doğrulama yöntemi olarak ekrana entegre bir parmak izi tarayıcısı sunacak. Cihazın, 6/128 GB, 8/256 GB veya 12/512 GB bellek yapılandırmasını destekleyen Qualcomm Snapdragon 778G işlemci ile geleceği belirtilmiş. Ayrıca akıllı telefonun üçlü arka kamerası, 64 megapiksel ana sensöre sahip olacak ve ön sensörün çözünürlüğü 20 megapiksel olacak.

Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ne zaman çıkacağı ve fiyatı henüz belli değil

Cihazın belgelerinde ayrıca akıllı telefonun 33W'a kadar hızlı şarjı destekleyen 4160 mAh pil ile donatıldığı belirtiliyor. Ayrıca cihaz bir NFC modülüyle gelecek ve Android 11 işletim sistemi altında çalışacak. Xiaomi Mi 11 Lite NE'nin tahmini maliyetinin temel sürüm için yaklaşık 310 dolar olması bekleniyor.

Cihazın ne zaman çıkacağı ve isimlendirmesinde Mi markasının olup olmayacağı ise henüz net değil. Bildiğiniz üzere Xiaomi geçtiğimiz günlerde, cihazlarında artık Mi markasını kullanmayacağını açıklamıştı. Eğer bu durum yeni cihaz için de geçerli olursa, akıllı telefon Xiaomi 11 Lite NE olarak piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim