Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi en son tabletini 2018 yılında piyasaya sürmüştü. Çinli şirketin bu yıl içerisinde satışa sunmayı planladığı yeni tableti hakkında bazı önemli detaylar sızdırıldı.

Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xiaomi son tabletini piyasaya süreli neredeyse üç yıl oldu. Çinli şirketin 2021 yılı itibarıyla tablet serisini güncellemeye hazırlandığı bildiriliyor. Mi Pad 5'in teknik özellikleri konusunda bazı önemli detaylar internete sızdırıldı.

Aktarılan bilgilere göre tablet Qualcomm'un Snapdragon 870 platformunu temel alacak. Ayrıca 2K çözünürlük ve 144 Hz tazeleme oranına sahip 10.95 inç IPS ekranla gelecek. Cihazda yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı görebiliriz.

Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı

MediaTek işlemcili standart versiyon da olabilir

Bütün bunlara ek olarak tabletin 20 ve 13 megapiksel sensör içeren çift arka kamera ile geleceği söyleniyor. Kalınlığı 8.13 mm, ağırlığı ise 510 gram olacak. MediaTek Dimensity 1200 işlemcili standart versiyondan da bahsediliyor. Yani üstte saydığımız özelliklerin Pro versiyonu için geçerli olma ihtimali var.

Xiaomi'nin yeni nesil tabletlerinde kalem desteği sunmayı planladığını da belirtelim. Mi Pad 5 Pro'nun 8/128 GB versiyonu 620 dolar karşılığında satışa sunulabilir. Standart model doğal olarak daha ucuz olacak. Tabletin yıl sonunda önce resmiyet kazanacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15633 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi pad 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim