Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5, klavye desteğiyle gelecek

10 Ağustos lansmanı öncesi Xiaomi Mi Pad 5 hakkında detaylar belli oluyor. Şirket tarafından paylaşılan yeni görsele göre tablet, klavye desteğine sahip olacak.

Xiaomi Mi Pad 5, klavye desteğiyle gelecek

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni bir tablet piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmanı yaklaşan Xiaomi Mi Pad 5'e dair bazı detaylar şirket tarafından paylaşılmaya başlandı. Yayınlanan yeni görüntüde Mi Pad 5'in klavyesine yer verildi.

Mi Pad 5, kalem ve klavye desteğiyle gelecek

Xiaomi, 10 Ağustos'ta Mi Mix 4 ile birlikte Mi Pad 5'i tanıtacak. Tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla beraber şirket, tablete dair bazı görselleri paylaşarak tablete dair bazı detayları ortaya çıkarıyor. Lansman tarihinin açıklandığı görselde teknoloji devi aynı zamanda tabletin kalem desteğiyle geleceğini de doğrulamış oldu. Yayınlanan yeni görsel ise Xiaomi Mi Pad 5'in sahip olacağı bir aksesuara bakış sunuyor.

Xiaomi Mi Pad 5, klavye desteğiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Klavyenin, Mi Pad 5'in perakende paketinde olmaması harici bir aksesuar olarak satılacağı düşünülüyor. Görselde, klavyenin yanı sıra tabletin köşeleri yuvarlatılmış ekranı da dikkat çekiyor.

Şimdiye kadar ortaya çıkarılan bilgilere göre Xiaomi Mi Pad 5 serisinde bulunacak üç modelde de 120Hz yenileme ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 10.9 inç IPS LCD ekrana yer verilecek. Lite modelin Snapdragon 860, Standart ve Pro sürümlerinin ise Snapdragon 870 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim