Anlık Bildirim

Xiaomi yeni akıllı saatini duyurdu: Mi Watch Color

Kasım ayında Mi Watch'u tanıtan Xiaomi akıllı saat koleksiyonuna yeni bir ürün daha ekledi. Mi Watch Color olarak adlandırılan cihaz renkli kayış seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Xiaomi yeni akıllı saatini duyurdu: Mi Watch Color Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz Kasım ayında Mi Watch'u piyasaya sürmüştü. Şirket şimdi de Mi Watch Color olarak adlandırılan bir başka akıllı saat daha duyurdu.

Yeni saat adından da anlaşılabileceği üzere hem erkek hem de kadınlar tarafından cinsiyet farkı gözetmeksiniz rahatlıkla kullanılabilmesi için çok sayıda renkli kayış seçeneği ile geliyor.

Mi Watch Color'ın yakında piyasaya sürüleceği duyurulmasına rağmen teknik özellikleri ve fiyat etiketi konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Xiaomi yeni akıllı saatini duyurdu: Mi Watch Color Tam Boyutta Gör

Huami Amazfit GTR ile aynı özellikleri sunacak

Xiaomi akıllı saatin 3 Ocak'tan itibaren Çin'de satışa sunulacağını belirtti. Cihazın, Huami Amazfit GTR ile aynı özellikleri sunması bekleniyor.

Mi Watch Color, 1.39 inç AMOLED ekranla gelebilir. Ayrıca kalp atış hızı sensörü, ivmeölçer, barometre gibi çeşitli sensörler içerdiği bildiriliyor.

5 ATM suya dayanıklılık derecesine (50 metreye kadar) sahip olduğu söylenen akıllı saatle ilgili tüm detayların önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşmasını umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim