Anlık Bildirim

Yeni Kia logosu şimdi de bir araç üzerinde görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde KIPRIS veritabanında ortaya çıkan yeni Kia logosu, şimdi de bir araç üzerinde görüldü. Resmi logonun böyle olacağını varsayarsak, siz Koreli üreticinin yeni logosunu beğendiniz mi?

Yeni Kia logosu şimdi de bir araç üzerinde görüntülendi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Servisi (KIPRIS) veritabanında ortaya çıkan görüntüler, Kia’nın uzun bir aradan sonra logo değişikliğine hazırlandığı şeklinde yorumlanmıştı. Söz konusu yeni logo, şimdi de henüz modeli belli olmayan bir araç üzerinde görüntülendi.

Paylaşılan fotoğraflardaki yeni logo, KIPRIS veritabanındaki görüntülerle uyumlu görünüyor. Aynı fontun kullanıldığı iki logo üzerindeki tek fark, araç üzerindekinin oval bir çerçeve içerisine alınmış olması. Arka planda da şimdiki logoda olduğu gibi siyah renk kullanılmış. Koreli markanın yeni logoyu bu şekilde kullanıp kullanmayacağını henüz bilmiyoruz. Dolayısıyla bunun bir Kia sahibi tarafından yapılmış bireysel bir çalışma olması da muhtemel görünüyor.

Yeni Kia logosu şimdi de bir araç üzerinde görüntülendi Tam Boyutta Gör

Konsept otomobillerde bu logo kullanılmıştı

Kia’dan güncel logonun değiştirilip değiştirilmeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat Koreli şirket, Imagine ve Futuron gibi yeni konsept otomobillerinde bu tasarıma yer vererek değişimin sinyallerini vermeye başlamıştı. Dolayısıyla önemli bir yenilenme sürecine giren Kia’nın logoyu da es geçmeyeceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Buradaki asıl önemli soru, markanın bu logoyu küresel çapta kullanıp kullanmayacağı. Zira yeni logonun yalnızca Kore pazarında kullanılacağına dair söylentiler var.

Kia’nın kullanmayı planladığı yeni logonun kesin halini görmek için şirketten yapılacak resmi açıklamayı beklememiz gerekecek. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Kia'nın yeni logosunu beğendiniz mi? Oy Ver 609 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5105 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni kia logosu, kia logo mu değiştirecek ve yeni kia amblemi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim