Anlık Bildirim

Yeni Xiaomi Mi Notebook'un özellikleri ortaya çıktı

Çinli üretici Xiaomi'nin yakında piyasaya süreceği yeni dizüstü bilgisayarı detaylandı. Yeni Mi Notebook'un teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Yeni Xiaomi Mi Notebook detaylandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin 26 Ağustos'taki etkinliğine sayılı günler kala şirketin yeni dizüstü bilgisayarının detaylı teknik özellikleri intenrete sızdırıldı.

Kaynakların aktardığı bilgiye göre yeni Xiaomi Mi Notebook, Şubat ayında Çin'de çıkış yapan RedmiBook Pro 15'in yeni bir isimle piyasaya sürülmüş versiyonu olacak.

Dizüstü bilgisayar 3.2K çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip 15.6 inç ekran taşıyacak. Ayrıca 11. Nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirileceği bildiriliyor.

Yeni Mi Notebook'un NVIDIA GeForce MX450 ekran kartı, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB SSD depolama birimi ile sunulacağı da gelen haberler arasında.

Yeni Xiaomi Mi Notebook detaylandı Tam Boyutta Gör

100W şarj özellikli batarya

Cihazda, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 teknolojileri yer alacak. Ayrıca Thunderbolt 4 arayüzü desteği, USB Type-A, USB Type-C, HDMI bağlantı noktaları, 3.5 mm kulaklık girişi, 720p web kamerası ve güç tuşuna entegre parmak izi tarayıcısı ile gelecek.

Dizüstü bilgisayarın 100W şarj özellikli 70 Wh batarya içereceği belirtiliyor. RedmiBook Pro 15'in Çin'deki başlangıç fiyatı 700 dolar. Xiaomi Mi Notebook'un nasıl bir fiyatla sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim