Anlık Bildirim

Zotac, GeForce 9400GT tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı

Zotac, GeForce 9400GT tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı

Infinity serisi su soğutmalı ekran kartları üzerinde çalışan Zotac, giriş seviyesi sistemler ve çoklu ortam bilgisayarlarına yönelik olarak GeForce 9400GT tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı. PCIe 2.0 spesifikasyonuyla uyumlu olan ve DirectX 10 desteği sunan ekran kartları aynı zamanda PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma da yapabiliyorlar.

GeForce 9400GT tabanlı olduğunu belirttiğimiz yeni ekran kartları arasında teknik anlamda önemli farklılıklar bulunuyor. Zira düşük profilli baskılı devre üzerine inşa edilen GeForce 9400GT Synergy Edition modeli 64-bit bellek veri yolu desteğine ve 32x paralel işlem birimine, tam boy baskılı devre kulalnana GeForce 9400GT modeliyse 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 32x paralel işlem birimine sahip.

Aynı saat hızlarına sahip olan kartların grafik işlem birimleri 550MHz'de, paralel işlemcileri 1400MHz'de ve bellekleri de 800MHz'de görev yapıyor. Ayrıca 512MB GDDR2 belleğe sahip olan Synergy Edition modelinden farklı olarak, diğer modelde ise 1GB GDDR2 bellek kullanılıyor. CUDA ve PhsyX teknolojileriyle uyumlu olan ekran kartlarında görüntü aktarımı için DVI, VGA ve HDTV konnektörlerine yer verilmiş.

Zotac'ın satışına önümüzdeki haftalarda başlayacağı yeni kartların fiyatları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Zotac, GeForce 9400GT tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim