Anlık Bildirim

1.5 GHz işlemcili ve 4.5'' HD ekranlı Pantech Vega LTE'nin tüm özellikleri belli oldu

Güney Kore merkezli cep telefonu üreticisi Pantech'in amiral gemisi olarak nitelendirebileceğimiz Vega LTE'nin ilk detaylarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. 4.5-inç boyutunda ve 800 x 1280 piksel (WXGA) dokunmatik ekranıyla Vega LTE, ekran çözünürlüğü yarışında LG Mobile'ın, Samsung'un veya Sharp'ın gerisinde kalmadığını bizlere göstermişti. Bugün itibarıyla Vega LTE'nin tüm teknik özellikleri aydınlandı.
132.9 mm uzunluğunda, 71.4 mm genişliğinde, 9.35 mm kalınlığında ve 135.5 gram ağırlığında sade tasarımıyla dikkat çeken Vega LTE, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden ve 1 GB DDR2 RAM'den güç alıyor; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 (Gingerbread) versiyonunu kullanıyor.
Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip Vega LTE'de, 16 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Kapasitenin yetersiz kaldığı durumlarda ise microSD kartlar devreye giriyor. Kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan LTE (Long-term evolution) ağıyla uyumlu çalışabilen akıllı telefonun ön yüzünde görüntülü konuşma için 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise anı yakalamak için LED flaşlı 8 megapiksel kamera konumlandırılmış.
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS / aGPS, Bluetooth 3.0 + HS, NFC ve T-DMB teknolojileriyle donatılan akıllı telefonun bataryası ise 1830 mAh. Pantech Vega LTE'nin, Sky aracılığıyla Güney Koreli teknoloji meraklılarıyla buluşması beklenirken diğer ülkelere ilişkin açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16278 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim