Anlık Bildirim

180$'a ahşap arka kapak ve 6,050mAh batarya: Ulefone

Çinli üreticiler çıtayı yükseltmeye devam ediyor. 6050 mAh bataryalı yeni Ulefone sıradan kullanımda 4 günlük pil ömrü vadediyor. Değişebilir arka kapak ise ahşap ve metal seçeneklere sahip.
Çin'deki yerli üreticiler ilgi çekebilmek için teknoloji sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Oukitel isimli bir üretici geçtiğimiz yıl 6000 mAh bataryalı akıllı telefonun duyurarak global anlamda ses getirmeyi başarmıştı. Bu kez karşımıza çıkan şirket ise Ulefone.

Ulefone ise batarya kapasitesiyle birlikte diğer konularda da iddialı bir ürün ortaya koyuyor. Sony üretimi 6050 mAh pile sahip akıllı telefonun sıradan kullanımda 4 gün boyunca açık kalabildiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra devasa pil 63 saat konuşma veya 75 gün bekleme süresi sunabiliyor. Tabi ki böyle büyük bir bataryayı hızlı şarj teknolojisi olmadan şarj etmek oldukça güç olurdu. Bu teknoloji sayesinde batarya 2 saatte tam doluluğa ulaşabilirken, 30 dakikalık şarj bir günlük kullanım süresi sunabiliyor. Bluefone'u 5 dakika şarj ettiğinizde ise telefona 2 saat konuşabiliyorsunuz.
Teknik özelliklere baktığımızda ilk olarak 5.5" 1080P ekranı görüyoruz. İşlem gücünü 64 bitlik MediaTek MTK6753 çipsetinden alan model 3 GB sistem belleğine sahip. Çift sim kart slotlarından birisi Micro SD kart desteği sunduğu için depolama alanını yükseltmek mümkün. Akıllı telefonun ekranı 2.5D teknolojisi sayesinde kasayla daha bütünleşik bir yapı sunuluyor. Gorilla Glass 3 koruması ve parmak izi okuyucu sensör de Ulefone'un diğer yetenekleri.
Android 5.1 sürümüne sahip akıllı telefonun bu ay içerisinde Android 6.0'a güncelleneceği belirtilmiş. Arka kapak tercihi için ahşap ve metal seçenekleri de yine kullanıcıya bırakılmış. Metal kapak seçenler siyah ve beyaz renkleri tercih edebilecekler. Bluefone'un satış fiyatı ise 180$.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5464 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bluefone, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim