Anlık Bildirim

2018 Uluslararası Mimarlık Ödülleri’nin kazananları belirlendi

Bu yıl 13.sü ülkemizde düzenlenmiş olan Uluslararası Mimari Ödülleri’nde derece almış olan birbirinden etkileyici yapılara gelin hep birlikte göz atalım!
2005 yılında düzenlenmeye başlanmış ve o yıldan beri düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edilmiş olan Uluslararası Mimarlık Ödülleri, dünyanın en başarılı ve inovatif yapılarının boy gösterdiği oldukça önemli bir organizasyon.
Uluslararası Mimarlık Ödülleri,   Avrupa Mimarlık, Sanat Tasarım ve Kent Çalışmaları Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından düzenlenmekte. Organizasyonda her yıl jüri, farklı kategorilerdeki en yenilikçi ve etkileyici tasarımları belirleyerek, puanlamakta. Yarışmada peyzaj mimarlığından, kentsel planlamaya; konutlardan, hastanelere kadar pek çok kategori bulunmakta ve pek çok farklı alandaki, pek çok farklı tasarım kendi alanındaki projelerle yarışmakta.
Uluslararası Mimarlık Ödülleri, bu yıl Türk mimarlardan oluşan bir jüri ile, ülkemizde gerçekleştirildi. Bu yılki kazananlar, 2019 yılında Avrupa'da düzenlenecek olan "The City and the World" isimli sergide, çalışmalarını sergileme hakkı kazanacaklar.
Öyleyse Uluslararası Mimarlık Ödülleri’nde derece almış olan birbirinden etkileyici çalışmalara hep birlikte göz atalım!
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim