Anlık Bildirim

2K'den Marvel karakterlerinin olduğu bir XCOM oyunu ve yeni bir Borderlands oyunu geliyor

Popüler yayıncı şirket 2K'in şu anda iki farklı stüdyosu Marvel karakterlerinin olduğu bir XCOM oyunu ve yan hikayenin anlatılacağı bir Borderlands oyunu geliştiriyor.

2K'den Marvel XCOM ve yeni Borderlands oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden 2K'den gelecek iki oyun için bir söylenti çıkmıştı ancak başta pek önemsenmedi. Ardından oyun dünyasının güvenilir ismi Jason Schreier, bu söylentilerin doğru olduğunu onayladı.

Marvel XCOM ve Wonderlands

Jason Schreier'ın haberine göre 2K stüdyolarından XCOM ve Civilization'ın geliştiricisi olan Firaxis Games, Marvel karakterlerinin ana karakter olduğu bir XCOM oyunu üzerinde çalışıyor. Oyun yine sıra tabanlı bir strateji oyunu olacak.

Bir diğer haber ise Borderlands serisinden geliyor. Geliştiricisi Gearbox ise şu anda popüler seri Borderlands'in bir yan oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun adı Wonderlands olacak ve oyunun sevilen karakterlerinden Tiny Tina'ya odaklanacak. 

Geçtiğimiz haftalarda Gearbox Borderlands'in yan oyunu üzerinde çalıştığının sinyalini vermişti. Aynı şekilde 2K CEO'su da Firaxis Games'in bu yıl tanıtacağı birkaç projesinin olduğunu söylemişti. Bu yüzden bu çıkan haberler büyük bir ihtimalle doğru ve haftaya düzenlenecek olan E3'te haberleri göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim