Anlık Bildirim

Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 sürümleri arasındaki farklar açıklandı

Başlangıçta PlayStation 5 için özel olarak duyurulan ancak ardından PlayStation 4 için de çıkış yapacağı açıklanan Horizon Forbidden West'in iki sürümü arasındaki farklar açıklandı.

Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 sürümleri arasındaki farklar Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'in PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümleri arasındaki farklar açıklandı.

Geçtiğimiz saatlerde Guerrilla Games, Game Informer ile bir röportaja katıldı ve orada oyunun PS4 ve PS5 sürümleri arasındaki farklardan bir kısmını açıkladı. Guerrilla Games "Oyunun testlerini PlayStation 5'te değil 4'te yapıyoruz. PlayStation 4 üzerinde birçok test yapıldı ve PlayStation 4 sahiplerine harika bir deneyim ulaştırmaya çalışıyoruz. Oyun harika gözüküyor. Ancak PlayStation 5 için elbette çok daha ileriye gidebiliriz. Grafik olarak, performans olarak ve ayrıntı olarak çok daha fazla şey ekleyebiliriz." açıklamasında bulundu.

Horizon Forbidden West'te DualSense Özellikleri Desteklenecek

Ayrıca yapılan açıklamaya göre oyunun PlayStation 5'te 60 FPS veren bir performans modu bulunacak oyun ve PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense'in tüm özelliklerini kullanacak. Son olarak oyunda 3D ses desteği bulunacak.

Açıklamalara baktığımızda oyunun kendisine gelecek olursak, oyunun tırmanma sisteminde de bir gelişim dikkat çekiyor. Oyunda artık bir dağın etrafından dolanarak arkasına ulaşmaya çalışmayacağız. Bunun yerine direkt dağa tırmanabileceğiz. Oyunda artık istediğimiz yere tırmanabileceğiz.

Horizon Forbidden West'in bu yılın sonlarında PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapması bekleniyor ancak ertelenme ihtimali bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12058 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Horizon Forbidden West, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim