Anlık Bildirim

Battlefield tarzındaki 3. Dünya Savaşı temalı oyun küllerinden doğuyor: World War 3

2018 yılın erken erişime açılan ancak olumsuz yorumlara maruz kalan World War 3 küllerinden doğuyor. Birçok oyuncu desteğin kesildiğini düşünürken yeni bir video ile oyunun yenilikleri tanıtıldı.

3. Dünya Savaşı temalı oyun World War 3 hâlâ geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini The Farm 51'in Üçüncü Dünya Savaşı temalı Battlefield tarzındaki oyun World War 3, 2018'in son aylarında çıkışını yapmıştı. Ancak ne yazık ki oyun birçok hata barındırıyordu ve oyuncular istediği içeriği bulamamıştı.

Sonrasında ise oyunun satışları durduruldu ve hali hazırda satın alanlar için ücretsiz etkinlikler düzenlendi. Bu sırada geliştirici ekip oyunu düzelteceklerini ve yeni bir oyun haline getireceklerini söyledi. Bu açıklamadan bir süre sonra oyundan haberler kesildi ve birçok insan oyunu beklemeyi bıraktı. Geliştirici eklip de bu esnada daha çok diğer oyunları Chernobylite'e odaklanıyor gibiydi. Geçtiğimiz günlerde ise oyun ile ilgili uzun zaman sora ilk kez bir paylaşım yapıldı. 

World War 3 Yenilenmiş Haliyle Dönüyor

Geçtiğimiz günlerde oyunun yeni güncellemesi için bir video paylaşıldı. Bu videoda oyunun yeni versiyonunda olacak yenilikler detaylandırıldı. Her şeyden önce oyunun yeni halinde haritalar daha gezilebilir veilginç bir hale getirilecek. Oyuna bazı silah ve hareket animasyonları ekleniyor. Yeni hareket sistemi ile birlikte oyuna sprint, tırmanma, engellerin üzerinden atlama ve kayma gibi hareketler elden geçiriliyor. Son olarak oyuna karakter özelleştirme seçeneği de ekleniyor. 

Ne yazık ki bu yenilikleri getirecek olan güncellemenin çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak önümüzdeki oyun ile ilgili daha fazla bilginin paylaşılacağı açıklandı. Oyunun yeniliklerini tanıtan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim