Anlık Bildirim

Oyuncular Cyberpunk 2077 istatistikleri ile sosyal medyada dalga geçmeye devam ediyor

Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabından oyundaki çeşitli istatistikler paylaşılıyor. Oyuncular ise vaat edilen bazı özellikler oyunda olmadığı için dalga geçerek tepkilerini yansıtıyor.

Oyuncular Cyberpunk 2077 istatistikleri ile dalga geçiyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin çıkışının üzerinden yaklaşık 7 ay geçmiş durumda. Oyun çıkışından 4 ay sonraya kadar performans açısından birçok sorun barındırıyordu ve çıkan büyük yamalarla bu sorunların çoğu giderildi. Ancak oyunun tek sorunu performansı değildi. İçerik anlamında da bazı eksikler vardı. Oyuncular da sosyal medyada tepkilerini dalga geçerek göstermeye devam ediyor.

Oyuncular Cyberpunk 2077 ile Dalga Geçmeye Devam Ediyor

Cyberpunk 2077'nin Twitter hesabında oyundaki çeşitli istatistikler paylaşılıyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde oyuncuların %23,5'inin maksimum Street Cred seviyesine ulaştığı açıklanmıştı. Oyuncular ise özellikle Reddit'te ve Twitter'da oyunun bizlere sunulmayan istatistikleri ile ilgili görseller hazırlayarak oyunu eleştiriyor.

Örneğin; buradaki Reddit paylaşımında oyuncuların şu ana kadar araba özelleştirmesine 0 saat harcadığı ile ilgili bir video bulunuyor. Burada da oyuncuların şu ana kadar araba sürerken 0 mermi harcadığı paylaşımı bulunuyor. Her ne kadar oyunun bazı görevlerinde arabadan ateş etme özelliği olsa da açık dünyada gezerken arabadan ateş edemiyoruz. Fragmanlarda metro yolculuğu gösterilse de ne yazık ki oyunun içerisinde böyle bir yolculuk bulunmuyor. Oyuncular da buradaki paylaşımında tepkisini göstermiş. Son olarak buradaki paylaşımda da oyuncuların şu ana kadar vücut özelleştirmeleri için 0 saat harcadığına dair bir paylaşım bulunuyor. Bu da yine bir rol yapma oyununda olmazsa olmaz özelliklerden biri ancak Cyberpunk 2077'de bulunmuyor.

Aslında bu eleştiriler de oyunun gerçek eksiklerini gözler önüne seriyor diyebiliriz. Yamalarla oyunun performans sorunları çözüldü ancak bu tarz eksiklerin çözülmesi pek olası gözükmüyor. Aşağıdaki galeride oyunun en enteresan hatalarını bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21087 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, cyberpunk 2077 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim