Anlık Bildirim

32GB'lık Nexus 7 bazı perakendeciler tarafından satılmaya başladı


Google'ın Play Store üzerinden sipariş veren bir Japon tüketiciye yanlışlıkla 32GB'lık bir Nexus 7 göndererek resmen doğruladığı yeni hafıza seçeneği, kısa süre önce Staples adlı perakendecinin stok sisteminde listelenmişti. Bunun üzerine dün Florida'daki bir Staples mağazasını arayan 8GB'lık Nexus 7 sahibi, ürününü iade edip farkı ödeyerek 32GB hafızalı aygıtı satın almış. Tablete ve cihazın faturasına ait görüntüleri The Verge ile paylaşan şanslı kullanıcı, mağazada yeni modelden yalnızca üç adet mevcut olduğunu belirtti.

16GB'lık modelin satış fiyatı olan 249$'dan erişilebilen 32GB'lık Nexus 7, 28GB kullanılabilir hafıza sunuyor ve Android 4.1.1 Jelly Bean sürümüyle geliyor. Halen dört çekirdekli Tegra 3 çipset ve 1GB RAM'i yapısında barındıran aygıtın yaygın bir şekilde satışa sunulmasının ardından 16GB'lık tablet 199$'a gerileyecek. 8GB hafızalı Nexus 7'nin satışının sona ermesi bekleniyor. Google'in tabletini geçtiğimiz aylarda satın alan tüketicilere verilen 25$'lık Play Store kredisi yeni ürünlerde yer almayacak.
Arama motoru devinin 29 Ekim'deki New York etkinliğinde resmiyet kazanacak olan 32GB'lık Nexus 7'nin Play Store'daki satışına bu tarihten önce başlanmayacağı tahmin ediliyor. Bu yeni hafıza seçeneğine Samsung tarafından üretilen yüksek çözünürlüklü Nexus 10 ve 99$'lık bir bütçe dostu tabletin eşlik edeceği idda ediliyor. 
32GB'lık Nexus 7 bazı perakendeciler tarafından satılmaya başladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim