Anlık Bildirim

4.3-inç ekranlı ve Android 2.3 destekli ZTE Skate'in dağıtımına başlanıyor

Çin'in en başarılı akıllı telefon üreticileri arasında yer alan ZTE, şubat ayında Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde teknoloji meraklılarıyla buluşturduğu Skate modelinin dünya çapında dağıtımına başladı.

800 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemci ile 512 MB RAM'in güç verdiği ZTE Skate, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' versiyonunu kullanıyor. GSM şebekesine ve kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı sağlayan HSPA alt yapısına destek veren akıllı telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 32 GB'a kadar microSD kart girişine yer verilmiş.
Akıllı telefonun arka yüzünde Android logosu ile 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilen LED flaşlı - otomatik odaklama özellikli kamera konumlandırılmış durumda.

Bu bilgilere ek olarak Wi-Fi, GPS, Bluetooth üçlüsüne ev sahipliği yapan akıllı telefonun bataryası 1400 mAh seviyesinde. Fiyatla ilgili detaylı bilgi verilmedi. Ancak daha önce İngiltere'de 229 Pound'dan (650 TL) ön sipariş alınıyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28435 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim