Anlık Bildirim

6 mm kalınlığındaki "kağıt kamera" 28 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor

Japon üreticiler çoğu zaman ilginç ürünlerle karşımıza çıkıyorlar. Bu kez öne çıkan ürün ise 6mm kalınlığındaki kağıt kamera. Video ve fotoğraf çekebilen ürün 28 dolarlık fiyat etiketine sahip.
6 mm kalınlığındaki 'kağıt kamera' 28 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor
 
Günümüzde dijital kamera satın almak isteyen bir kişi muhtemelen ilk olarak seçeneklerin fotoğraf ve video kayıt kalitelerini göz önüne alacaktır. Peki bunları çok fazla önemsemeyeceğiniz bir seçenek olsaydı? Japonya'da faaliyet gösteren bir üretici fotoğraf ve video kalitesini çok da sorgulamayacağınız ilginç bir ürün ortaya koyuyor.
"Kağıt Kamera" olarak tanıtılan dijital kamera yalnızca 6mm inceliğe sahip ancak buna rağmen standart işlevlerini yerine getirebiliyor. Oldukça basit kullanıma sahip kamerada bir adet açma kapama tuşu ve bir adet mod seçeneği bulunuyor. Mod seçeneğinde fotoğraf çekimi ve video kaydı özelliklerinden birisi seçilebiliyor. Üst kısımdaki LED ışığı ise çekim anında yanarak cihazın kayıtta olduğu bilgisini veriyor. Micro SD kart desteği sayesinde kağıt kameranın depolama birimi de 16 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Kamera üzerinde çekilen görüntülerin bilgisayar ortamına aktarılmasını kolaylaştırmak için USB 2.0 portuna da yer verilmiş.
6 mm kalınlığındaki 'kağıt kamera' 28 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor
 
6 mm kalınlığındaki 'kağıt kamera' 28 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor
 
Kameranın çektiği fotoğraflar 1,280 x 1024 piksel çözünürlükte, video kaydı ise 720 x 480 pikselde 30 FPS. Bu değerler günümüz koşulları için oldukça düşük olsa da ürünün "retro" severler için üretildiğini ve yalnızca 6mm kalınlığa sahip olduğunu hatırlatalım. Kendi içerisinde dahili bir bataryaya da sahip olan "Kağıt Kamera"  28 dolarlık fiyatıyla Japonya'da oldukça büyük bir ilgi görmüş ve ilk parti satışları kısa sürede tükenmiş.

Video kayıt özelliği, fotoğraf çekimine göre daha başarılı olan kameranın örnek fotoğrafına ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
6 mm kalınlığındaki 'kağıt kamera' 28 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8796 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kağıt kamera, 6mm kamera ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim