Anlık Bildirim

6GB RAM yarışına UMi de katılıyor

Akıllı telefonlardaki 6GB RAM seviyelerine Çinli üreticilerin yoğun bir ilgisi var. Şimdiden pek çok model 6GB RAM desteği ile piyasaya çıktı. Daha fazlası da sırada bekliyor.

Akıllı telefon pazarındaki RAM yarışına özellikle Çinli üreticilerden yoğun bir katılım var. Samsung, LG, HTC gibi devlerin aksine Vivo, Vernee gibi Çinli firmaların 6GB RAM taşıyan akıllı telefonlarını görüyoruz. Yine Çin’den 6GB RAM’li bir akıllı telefon daha geliyor.

UMi adındaki Çinli üreticinin UMi Super akıllı telefonu, Snapdragon 820 yonga seti ve 6GB LPDDR4 RAM ile geliyor. Performans açısından üst seviyelere tırmanacak olan akıllı telefon ayrıca USB Type-C bağlantı girişi barındırıyor.

UMi, cihazda ayrıca hızlı şarj özelliğinin de olacağını ifade ediyor. Hali hazırda Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte QuickCharge 3.0 teknolojisi sunuluyordu. Uyumlu şarj adaptörleri ile 30 dakikada yüzde 50 batarya doluluk oranlarına ulaşılabiliyor.

Çinli üreticilerin genelde vurucu noktası fiyat oluyor. Pek çok global amiral gemi modeli ile aynı donanımı taşıyan akıllı telefonlarda neredeyse yarı yarıya düşük fiyat etiketleri görebiliyoruz. UMi Super amiral gemisi için de konuşulan rakam 300$ civarı. Elbette bu fiyatlar Çin sınırları içerisinde ilk erişebilen tüketicilerin gördüğü fiyat. Daha sonra üçüncü taraf satıcıların elinde bir miktar daha fiyatların yükseldiği biliniyor. Cihaz önümüzdeki haftalarda tanıtılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim