Anlık Bildirim

ASUS İngiltere, Transformer Prime modelinde sıkıntı yaşayan müşteriler için geri iade programı başlattı


Ülkemizde de klavye dock üniteli 1400TL, ünitesi hariç 1200TL civarında satışa sunulan dünyanın ilk 4 çekirdekli tableti ASUS Transformer Prime, Android Honeycomb işletim sistemi ile piyasaya sürüldükten sonra geçen haftaki CES 2012 fuar tarihinden itibaren Ice Cream Sandwich güncellemesini almaya başlamıştı.

Ancak piyasaya çıktığı ilk günlerde GPS ve WiFi sorunları ile boğuşan Transformer Prime, güncellemenin ardından bilinmeyen seri numarası, donmalar veya hiç güncelleyememe gibi yeni sorunlar yaşamaya başladı. 

ASUS bunun üzerine İngiltere'deki problem yaşayan müşterilerinden özür dileyerek geri iade ve uzatılmış garanti programını başlattığını duyurdu. Program kapsamında müşteriler Transformer Prime cihazlarını koşulsuz geri iade edebiliyorlar. İade etmek istemeyip kullanmaya devam edecekler için ise ASUS 18 aylık ek bir garanti daha veriyor. 

Yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla ASUS yeni bir yama yayınlamak üzere. Yamanın donma veya seri numarasının kaybolması gibi yazılımsal hataları gidermesi bekleniyor. Programın Tayvan ve ABD'de ne zaman hayata geçirileceğine dair bir açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7353 kez okundu.
8 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim