Anlık Bildirim

Acer'dan 4K çözünürlüğe sahip dizüstü modeli

Acer'dan 4K çözünürlüğe sahip dizüstü modeli

Televizyon ve monitörlerde giderek kendisine daha fazla yer bulmaya başlayan 4K çözünürlük seviyesi dizüstü bilgisayar tarafında ise halen yaygın bir şekilde kullanılmıyor. Üreticilerin ürün portföyüne daha yavaş 4K modeller eklediğini görüyoruz. Bunlardan birisi de Acer. Acer son olarak üst seviye güçlü dizüstü modellerini biraraya getirdiği V Nitro Black Edition serisine 4K çözünürlüğünde bir ekrana sahip yeni bir üye ekledi.

Acer Aspire V Nitro Black Edition modeli 15.6 inçlik IPS ekranında 3840 x 2160 piksel çözünürlük sunarken, kullanıcılara görüntüleri en keskin ve canlı renklerle ulaştırmayı amaçlıyor. 

Bir iş istasyonu olarak da kullanılabilecek şekilde donatılan model Haswell tabanlı 3.5GHz saat hızlarına kadar çıkabilen Intel Core i7-4710HQ işlemcisine yer verirken, entegre graifk birimi ile beraber Nvidia GeForce GTX860M grafik kartı da sisteme eklenmiş. 

Modelde 16GB RAM, 256GB SSD, 1TB HDD, çift anten destekli 5. nesil WiFi, toplam 8W çıkışlı 4 adet hoparlör şeklinde diğer özellikler mevcut. Acer bu modelde ilk kez kişisel bulut - BYOC fonksiyonunu kullanıyor. Bu fonksiyon depolama kapasitesinin bir kısmını kişisel bulut alanınız olarak ayırmanızı sağlıyor. Bu güvenli alana diğer cihazlardan da internet üzerinden erişim sağlayabiliyorsunuz. Acer Aspire V Nitro Black Edition modeli 1500$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.  


Kaynak:http://www.prweb.com/releases/2014/11/prweb12294431.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
897 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, acer
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim