Anlık Bildirim

Acer'ın oyuncu bilgisayarı V17 Nitro, 3D kamera teknolojisi ile güncellendi

Acer'ın oyuncu bilgisayarı V17 Nitro, 3D kamera teknolojisi ile güncellendi
Önümüzdeki hafta başlayacak CES 2015 Fuarı öncesinde yeniliklerini göstermeye başlayan bir başka firma da Acer oldu. Tayvan merkezli bilgisayar devinin yeni yıl sürprizleri arasında oyuncular için geliştirilen V17 Nitro dizüstü bilgisayarın yeni revizyonu da var.
Tasarım özellikleriyle dikkat çeken bilgisayarın temel donanımında çok fazla yenilik olmasa da,Intel'in RealSense 3D kamera teknolojisi ses getirecek gibi görünüyor. Alan derinliğini hesaplayabilen bu kamera teknolojisi sayesinde kullanıcılar, destekleyen oyunları  klavye-fare ya da oyun kumandası kullanadan sadece el hareketleriyle yönetebilecekler.
Bu kamera teknolojisi aynı zamanda yüz taraması, ve nesneler arası mesafe ölçümü gibi çeşitli kabiliyetelere de sahip dolayısıyla oyu dışındaki çeşitli uygulamalarda da eğlenceli kullanım senaryoları sağlayabilir. 17-inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan bilgisayara, Intel'in 2.5GHz'de çalışan dört çekirdekli Core i7 işlemcisi ve GTX 860M ekran kartı güç veriyor.
Bünyesinde çift disk barındıran bilgisayar, 128GB ya da 256GB kapasiteli SSD ve 1TB büyüklüğünde sabit disk ile alınabiliyor. Optik sürücü, arkadan aydınlatmalı klavye gibi donanımsal bileşenlerle sunulan bilgisayarın satış fiyatına, 3D kamera teknolojisinin ne derece etki edeceğini ise zaman gösterecek. Bu arada V117 Nitro'nun genel özellikleri ve tasarımı üzerine merak ettiğiniz detayları alttaki videonun son bölümünde bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim