Anlık Bildirim

Adobe Flash Player 11.3 ve Air 3.3 yayında


 Adobe’nin Flash ve Air yazılımları kısa süren bir beta sürecinin ardından güncellenerek tüm kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Flash Player 11.3 ile seste yaşanan gecikmeler azaltıyor ve tam ekran kullanım sırasında klavye üzerinden veri girişine izin veriyor. Flash Player 11.3 sürümü Mac’e otamatik güncelleme ve Firefox’a sandboxig desteği getirerek  Mac ve Firefox’ta güvenlik seviyesini attırıyor. Ek olarak 11.3 sürümünün OS X Mountain Lion ile kullanıma sunulacak olan yazılım güvenlik sistemi Gatekeeper’la uyumlu olacağı belirtiliyor.

Windows ve Mac için kullanıma sunulan Adobe Air ise yeni güncellemesi ile yazılım geliştiricilerini odak noktasında tutuyor. iOS 5.1 ve yeni iPad’in retina ekranına uyumlu uygulamaların daha rahat tasarlanabileceği bildiriliyor. Android platformunda da rahat bir şekilde çalışacak olan Air’in oyunların ve uygulamaların arka planda çalışırken kaynak kullanımın da daha dengeli bir hal almasına katkıda bulunacağı belirtiliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim