Anlık Bildirim

AirPods 2 kablosuz olarak sadece 15 dakikada şarj olacak

Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığını 25 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte tanıtması bekleniyor. Gelen haberlere bakılırsa AirPods 2 kablosuz olarak 15 dakikada şarj olacak.
Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods, boyutu itibariyle küçük pile sahip olduğu için telefon, tablet ve dizüstü bilgisayara kıyasla daha kısa sürede şarj edilebiliyor. Şu an piyasadaki birinci nesil AirPods, 15 dakika şarj edildiğinde 3 saat dinleme süresi sunuyor.
XDA yazarı ve TV sunucusu Max Weinbach'ın iddiasına göre AirPods 2 daha önce olduğundan daha hızlı şarj edilebilecek. Weinbach'a göre Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı %0'dan %100'e sadece 15 dakikada şarj olabilecek. Eğer bu bilgi doğruysa önceki modele kıyasla ciddi anlamda fark yaratacağını söyleyebiliriz.

25 Mart'ta tanıtılabilir

Daha da şaşırtıcı olanı Weinbach'ın bu şarj süresine kablosuz şarj ile ulaşılacağını iddia etmesi. Apple'ın AirPods için bir kablosuz şarj kutusu üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Bu konuda daha önce bazı bilgiler gündeme gelmişti.
Ancak kablosuz şarjın kabloluya kıyasla daha yavaş olduğunu düşünürsek AirPods 2'nin kablosuz şarj kullanılarak öncekinden daha hızlı şarj edilmesi büyük bir gelişme olacak. Apple'ın 25 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte AirPods 2'yi tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim