Anlık Bildirim

Huawei, 3D soğutma sistemi ve nesne algılama özellikli kablosuz şarj standını tanıttı

Huawei, 80W'a kadar güç sağlama kapasitesine sahip yeni kablosuz şarj aletini tanıttı. Huawei 80W dikey şarj standı, 3D hava soğutma sistemini kullanıyor.       
huawei 80w dikey kablosuz şarj standı Tam Boyutta Gör
Huawei’nin yeni kablosuz şarj standı, kullanıcıların cihazlarını dikey veya yatay şarj etmelerine olanak tanıyan çift bobin tasarımına sahip. Huawei, 80W’a kadar güç sağlayan kablosuz şarj aletinin çoğu Huawei telefon, kulaklık ve son birkaç nesil iPhone modeliyle uyumlu olduğunu söylüyor.

huawei 80w kablosuz şarj aleti özellikleri Tam Boyutta Gör
Beyaz ve gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelen Huawei kablosuz şarj pedi, yüksek güçte şarj sırasında ısı yönetimini sağlanmak için 3D hava soğutma sistemine sahip. Ek güvenlik özelliği olarak şarj standında yabancı nesne algılama bulunuyor. Bu özellik sayesinde şarj sırasında anahtar, bozuk para gibi metal nesneler algılandığında LED gösterge yanıp sönerek kullanıcı uyarılıyor.

Kablosuz şarj standı, Huawei Mate 60, Mate 50, Mate 40, P60, P50, P40, P30 serisi dahil çeşitli yeni Huawei telefonlarla uyumlu. Ayrıca iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 serisiyle uyumlu. FreeBuds Pro, FreeBuds Pro 2, FreeBuds Pro 2+, FreeBuds Pro 3, FreeBuds 3, FreeBuds 4 ve FreeBuds 5 dahil çeşitli Huawei FreeBuds kulaklık modellerini şarj edebiliyor. Huawei MatePad Pro 10.8 tablet de bu standla şarj edilebiliyor.

Huawei hızlı şarjı destekleyen dikey kablosuz şarj standının fiyatını açıklamadı.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/02/23/huawei-launches-new-80w-vertical-wireless-charger-with-3d-cooling/ https://consumer.huawei.com/cn/accessories/supercharge-wireless-charger-stand-max-80w/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim