Anlık Bildirim

Akıllı telefon ile kontrol edilebilen kağıt uçak projesi: PowerUp 3.0

2.0 versiyonuyla standart kağıttan yapılan uçaklara motor ekleyen ve ilk duyurulduğu zaman oldukça ilgi çeken Power Up, hazırlanan 3.0 versiyonuyla ise artık kağıttan yapılan uçakların akıllı cep telefonları ile kontrol edilmesini sağlayabiliyor.
Konu hakkında Kickstarter üzerinde bir proje hazırlayan ve iki gün içerisinde koyduğu 50,000$ hedefi 1,700 bağış ile 83,043$ seviyesine getiren Shai Goitein, iki yıl boyunca üzerinde çalıştığı Power Up 3.0 ile elde hazırlanan kağıt uçakların iOS işletim sistemli cihazlara yüklenen özel uygulama ile kontrol edilmesini / yönlendirilmesini yerine getirebiliyor. 2.0 versiyonu ile benzer şekilde üzerinde ufak bir pervaneli motor bulunan uçak, Bluetooth LE teknolojisi sayesinde 55 metre içerisinde kablosuz uçuş keyfi ve lityum polimer bataryasıyla 10 dakika kullanım ömrü sunabiliyor. Geliştirici ayrıca 150,000$ bağış miktarının geçilmesi halinde iOS uygulamasının Android platformuna da getirileceğini müjdeliyor ve bitimine 59 gün kalan Power Up 3.0 projesinin bu değere rahatlıkla ulaşabileceği belirtiliyor.
Site üzerinde yapılacak 40$ (ABD dışı 20$ kargo) bağış ile 2014 Mayıs ayında elde edilebilen Power Up 3.0 hakkında hazırlanan eğlenceli tantım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Akıllı telefon ile kontrol edilebilen kağıt uçak projesi: PowerUp 3.0

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4808 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim