Anlık Bildirim

Analiz : Apple otomotiv endüstrisine girmekte geç kaldı

Analiz : Apple otomotiv endüstrisine girmekte geç kaldı

Siri ile otomotiv endüstrisine göz kırpan ve iOS 7 işletim sistemi ile araç içi eğlence sistemlerine daha güçlü bir entegrasyon hedefleyen Apple, yine de otoriteleri memnun edebilmiş değil.

Frost and Sullivan analiz uzmanı Krishna Jayaraman yaptığı açıklamada Apple'ın otomotiv endüstrisindeki planlarını çok sınırlı ve çok geç kalınmış bir hareket olarak yorumladı. 

Apple gelecekte araç içi sistemlerin çok önemli bir pazar olacağı açıklamasını yapmıştı. Jayaraman Apple'ın sektöre çok muğlak bir yaklaşım sergilediğini, EyesFree ve iOS entegrasyonunun yenilikçi olmaktan ziyade, Google ve Microsoft gibi rakiplerin girişimlerine yönelik bir refleks reaksiyonu şeklinde olduğunu belirtti. 

Jayamaran otomobiller için iOS sloganının pazar için oldukça geç kaldığını, Apple'ın muhtemelen entegrasyon seçimini en üst seviye modellerde yapacağını ve standart haline gelemeyeceğini ifade etti.

Diğer taraftan en üst seviye otomobil üreticileri için Apple ve iOS entegrasyonu büyük bir fırsat olmakla birlikte Apple'ın daha geniş kullanım alanı bulması için eski model araçlara da destek sağlaması gerekiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim