Anlık Bildirim

Android One akıllı telefonu 15 Eylül'de tanıtılabilir

Android One akıllı telefonu 15 Eylül'de tanıtılabilir

Google'ın dünyadaki 5 milyar insanı akıllı telefon ile tanıştırma projesinin en önemli ayağından birisi olan Android One, Mayıs ayındaki Google konferansında tanıtılmış ve sonbahar döneminde başlayacağı açıklanmıştı. Programın ne zaman başlayacağına dair bazı işaretler gelmeye başladı.

Google'ın Hindistan'a yönelik olarak gerçekleştireceği bir etkinlik için hazırladığı davetiyeler 15 Eylül itibariyle Android One akıllı telefonlarının piyasaya çıkabileceğini gösteriyor. Zaten Android One tanıtımındaki akıllı telefon da Hintli Micromax'a aitti. 

Android One programı 100$-150$ fiyat seviyesinde tatmin edici bir performans ve Android tecrübesi sunacak akıllı telefonlar hedefliyor. Bu birazda piyasayı adeta istila eden ve önceki Android sürümleri üzerinde çalışan ucuz Çinli telefonlara karşı alınmış bir tedbir. 

Tüketiciler ucuz bir akıllı telefon yanında Android güncellemelerini de zamanında alabilecek. Böylece ekosistemdeki bölünmüşlüğün de önüne geçmeye çalışılacak. 

Android One programı tüm üreticilere açık olduğu için rekabet biraz da tasarım ve donanım anlamında olacak zira işletim sistemi güncellemesini zaten Google garanti ediyor. Programın Asya ülkelerini hedeflediği biliniyor. Ancak global olarak bir satış planı var mı bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim