Anlık Bildirim

Apacer, Pro II AS203 serisi yeni SSD sürücülerini duyurdu

Depolama çözümleri üreticisi Apacer, Pro II serisi yeni SSD sürücülerini duyurdu.  AS203 serisi altıunda sunulan 2.5-inç boyutundaki yeni sürücüler yeni yeni çıkmaya başlayan SATA-III (SATA 6Gbps) uyumlu modellerden farklı olarak SATA-II desteği sunan yeni sürücüler MLC yani Multi-Level Cell tipi NAND Flash bellek kontrolcüleri kullanıyor ve 128MB tampon bellekle geliyorlar.
Okuma ve yazma hızları modeline göre değişen sürücülerden 32GB kapasiteli model 200MB/saniye okuma ve 100MB/saniye yazma hızlarını desteklerken, 64GB'lık modele ise 250MB/saniye okuma ve 180MB/saniye yazma hızları sunuyor. 128GB ve 256GB ile serinin yüksek kapasiteli modelleri olan SSD'ler ise 250MB/saniye okuma ve 230MB/saniye yazma hızlarıyla geliyorlar.
TRIM desteği de sunan yeni SSD'ler sadece sürücü  veya Acronis True Image yedekleme yazılımı ile SATA->USB dönüştürme adaptörü ve 2.5-inç ->A 3.5-inç adaptörünü içeren  SSD+ Optimizer Kit olarak ta alınabilecek. Apacer tarafından iki yıllık garanti ile piyasaya sunulan Pro II AS203 serisi SATA-II destekli yeni sürücülerin tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ise henüz açıklanmadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim