Anlık Bildirim

App Store içeren iTunes 12.6.3 sürümü yayınlandı

PC ve Mac için yayınlanan iTunes 12.7 güncellemesi ile kaldırılan App Store, özel bir sürüm ile geri döndü. Geliştiriciler için tasarlanan özel sürümü herkes kullanabilecek.

App Store içeren iTunes 12.6.3 sürümü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Apple, iOS 11’in yayınlanması ile birlikte PC ve Mac’teki iTunes yazılımını 12.7 sürümüne güncellemiş ve bu sürümde App Store’u kaldırmıştı. Apple, bazı geliştiricilerin uygulamaları dağıtabilmesi için masaüstünde App Store'a ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurarak bünyesinde App Store barındıran iTunes 12.6.3 sürümünü yayınladı.
Apple, bazı geliştiricilerin iTunes’dan uygulama indirme ve dağıtma ihtiyacı olduğunu belirterek bu sürümün bazı iş ortaklarının ihtiyacını gidermek için yayınladığını ifade ediyor. Her ne kadar iş ortakları için özel sürüm olduğu söylense de 12.6.3 sürümünü kullanabilmek için herhangi bir kısıt bulunmuyor. Sizler de indirip kullanabilirsiniz.

Otomatik Güncelleme Kapalı Olacak 

iTunes 12.6.3 sürümünü kullanan kullanıcıların iTunes yazılımı otomatik olarak güncellenmeyecek. Yeni sürüme geçmek isteyen kullanıcıların uygulama içerisinden elle güncellemeyi başlatması gerekecek.

iOS 11, iPhone 8, iPhone 8 Plus, ve iPhone X desteği bulunan iTunes 12.6.3’ü bu sayfadaki linkler üzerinden indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim