Anlık Bildirim

Apple Akasya en iyi Today at Apple etkinlikleri için yenilendi

Türkiye’de ikinci Apple mağazası olarak faaliyete geçen Apple Akasya, daha iyi Today at Apple etkinlikleri sunabilmek için yenilendi. Yenilenen alanlar kullanıma sunulmuş durumda.

Apple mağazaları içerisinde önemli bir yer tutan Today at Apple atölye etkinlikleri fotoğraf ve videodan sanat ve tasarıma, müzikten kodlamaya kadar birçok konuda eğitim alabileceğiniz alanlar olarak öne çıkıyor.

Yenilenen tasarım

Apple Akasya mağazası da atölye çalışmalarında en iyi verimi sağlayacak ve etkileşimi arttıracak bir dizi fiziksel yenileme sürecinden geçti. Süreç ile birlikte en güncel Forum ekranları, oturma alanları ve ses sistemi atölye meraklılarının beğenisine sunuldu.

Apple Akasya’nın yenilenen tasarımı sayesinde Today at Apple atölye çalışmalarını bir üst seviyeye taşınması hedefleniyor. Yaratıcı becerilere yönelik 60’tan fazla konuda atölye çalışmaları sunan Today at Apple etkinlikleriyle Apple Store’larda görülecek ve yapılacak yeni şeyler bulmak her zaman mümkün oluyor.

Today at Apple etkinliklerinden bazıları; profesyonellerden atölye çalışmaları, fotoğraf atölyeleri, çocuklara yönelik kodlamalar, kodlama atölye çalışmaları, fotoğraf laboratuvarı, profesyonel düzenleme uygulamaları atölyeleri şeklinde sıralanıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim