Anlık Bildirim

Apple Clips uygulaması güncellendi

Kullanıcılara kendi içeriklerinden kısa klipler oluşturmasını ve paylaşmasını sağlayan Apple’ın Clips adındaki uygulaması güncellendi. Uygulama önemli yenilikler getiriyor.

iOS platformunun içeriklerden kısa klipler oluşturduğunuz ve paylaştığınız Clips uygulaması güncellendi. Güncelleme yeni bir arayüz, iPhone X uyumu ve Star Wars temalı yeni etiketler getiriyor.

Clips uygulaması; video klipleri, fotoğrafları ve müzikleri bir araya getirerek Mesajlar uygulaması veya Instagram, Facebook ve diğer popüler sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz videolar oluşturmanızı sağlıyor.

Clips’in yeni sürümü, dinamik bir görünüme sahip yeniden tasarlanmış bir arayüz ve kullanıcıların daha kolay video oluşturmaları için temel kontrolleri rahatça ulaşılabilecek konumlara yerleştiren yeni bir yerleşimle birlikte geliyor.

iPhone X’da Selfie Ortamları

iPhone X’daki TrueDepth kameradan yararlanan Selfie Ortamları özelliği, arka planınızı etkileyici animasyonlu manzaralar, sanat eserleri, hatta Yıldız Savaşları: Son Jedi’daki Millennium Falcon ve Mega-Destroyer ile değiştirerek eğlenceli özçekimler ortaya çıkmasını sağlıyor.

Diğer taraftan Darth Vader, R2-D2 ve benzeri Yıldız Savaşları karakterleri ile Mickey ve Arkadaşları’ndan karakterler sunan onlarca yeni etiket ve poster güncellemede yer alıyor.

Efekt tarafında Suluboya, Kömür, Sienna ve Indigo adlı dört yeni sanatsal efekt, yeni filtreler, iCloud desteği güncellemede sunulanlar arasında. Clips 2 yeni iOS aygıtlarına yüklü olarak geliyor. Ayrıca iOS 11.1 ile uyumlu aygıtlara sahip tüm kullanıcılar için ücretsiz güncelleme olarak sunuluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim