Anlık Bildirim

Apple; Final Cut Pro X, Motion 5 ve Compressor 4'ü Mac App Store'dan satışa sundu

Apple, ürün gamında yer alan profesyonel video işleme programı Final Cut Pro'nun Nisan ayında tanıttığı son sürümü Final Cut Pro X'i Mac App Store üzerinden sonunda satışa sundu.

Programın son sürümü daha rahat video işleme imkanı sağlayan Magnetic Timeline; içeriklerin çekim türü, medya ve insanlara göre sınıflandıran Content Auto-Analysis ve 64 bit desteği ile öne çıkıyor.

Apple'ın Küresel Ürün Pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller, "Final Cut Pro X, profesyonel video düzenlemede Final Cut Pro'dan bu yana en gelişmiş adım. Dünyanın önde gelen profesyonel editörlerine gösterdiğimizde ağızları açık kaldı." derken; Akademi ödülü editörlerden Angus Wall, "Apple'ın Final Cut Pro X'de yaptıklarını beni oldukça şaşırttı. Final Cut Pro X, inanılmaz derecede modern ve hızlı, ancak en önemlisi Final Cut Pro X bütün teknik detayları işlerken, sizin hikayenizi en yarıtıcı şekilde anlatmanıza imkan veriyor." diyerek Final Cut Pro X hakkında görüşlerini dile getirdi.

Final Cut Pro X, bugünden itibaren 300 dolarlık satış fiyatıyla Mac App Store'daki yerini alırken; Motion 5 ve Compressor 4 de 50 dolardan aynı kanal üstünden satışa sunuldu.

Güncelleme: Yazılımların Mac App Store'daki sayfalarına aşağıdaki bağlantılar ulaşabilirsiniz;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim