Anlık Bildirim

Apple Music, daha ucuz öğrenci üyeliğine başlıyor

Çevrimiçi müzik pazarında liderlik mücadelesi veren Apple Music hizmeti, abone kazanma konusunda önemli bir adım atıyor ve öğrencilere yüzde 50 indirim sunuyor.

Faaliyete geçtiği günden bu yana standart ve aile olmak üzere iki tip üyelik sunan çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music, bu haftadan itibaren öğrencilere yönelik olarak yeni bir üyelik daha başlattığını duyurdu.

Öğrenci üyeliğinde yüzde 50 indirim söz konusu ve 4.99$ karşılığında hizmetin tüm olanaklarına erişilebiliyor. Yeni üyelik şu anda ABD; İngiltere, Almanya, Danimarka, İrlanda, Avusturalya ve Yeni Zelanda’da bulunan üniversite öğrencilerini kapsıyor.

Yeni üyelikten yararlanmak için onaylı bir eğitim kurumunda öğrenci olmak gerekiyor. Apple, kullanıcıların öğrenci olup olmadığını anlamak için, dünyanın en büyük veritabanlarından birisi olan UNiDAY ile ortaklık yapmış. Doğrulama sürecini geçen her öğrenci, indirimli üyelikten faydalanabiliyor.

Öğrenci üyeliği muhtemelen hizmetin faaliyet gösterdiği diğer ülkelere de gelecek ancak muhtemelen Apple’ın ilk etapta öğrenci veritabanları ile ortaklık kurması gerekecek. Bu bakımdan ülkemize gelmesi biraz zaman alabilir.

Apple’ın çevrimiçi müzik sektöründeki en önemli silahı Apple Music, muhtemelen yeni kampanya ile daha fazla abone kazanacaktır. Hali hazırda 13 milyon ücretli aboneyi geride bırakan platform için sayı büyük önem taşıyor. Apple, iOS 10 ile birlikte daha kolay ve sade bir arayüze geçiş yapmayı planlıyor. Ayrıca bazı sekmelerde de değişiklikler olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6212 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple music ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim