Anlık Bildirim

Apple Müzik, iOS 12 ile beraber yeni özellikler kazanacak

Apple, bu sonbaharda Apple lansmanı yaparken iOS 12 ile beraber Apple Müzik uygulamasına bazı eklemeler yapacağını duyurdu. En iyi 100, sanatçı sayfaları ve arkadaşlar mix özelliği gelecek.
Apple Müzik'te toplamda 45 milyon şarkıya sahip olan Apple , dünyadaki en hızlı büyüyen müzik aboneliği hizmeti olan 50 milyon ücretli aboneyi geçtiğini ilan etti.
Abone tabanının büyük bir kısmı, Apple'ın daha hassas ve etkileşimli olduğu, uygulamanın yeni kullanıcı arayüzüne (UI) atfedilebilir. Uygulamanın kullanıcı arayüzü, 2016'da büyük bir makyaj operasyonu gördü ve iki yıl içinde şirket abone bazında önemli bir büyüme kaydetti. 
Apple, Apple Müzik'in bu yükseliş trendini üç yeni ve önemli özellik ekleyerek sürdürmeyi planlıyor. Gurgaon'daki Apple ofisinde düzenlenen özel bir önizlemede, en iyi 100, sanatçı sayfaları ve arkadaşların dinlediklerini görme özelliği paylaşıldı.

Özelliklerin ayrıntıları 

Arkadaşlar Mix

Apple Müzik, iOS 12 ile arkadaşlarınızın dinlediği şarkıları görmenizi ve dinlemenizi sağlayacak. Ayrıca "Arkadaşlar Mix", "Size Özel" bölümünde yer alacak ve kendi zevkinize göre kişiselleştirmek mümkün olacak. Karışımların her biri 25 şarkıya sahip olacak ve haftada bir kez güncellenecek, böylece her zaman liste ile iletişim halinde olabileceksiniz.

En iyi 100

Ülkelere göre "en iyi 100" listeleri yayınlacak ve bu listeler her gün güncellenecek.  

Sanatçı Sayfaları 

Apple Music, 'Yeni Sanatçılar' bölümü ile birlikte, bağımsız ve ana akım sanatçılarını sergileyecek. 

Bu bölüm, sanatçılara platformda kendilerine ait özel bir alan sağlayacak. Ve ayrıca sanatçıya ait fotoğlar ve çalışmalarına ait detaylı bilgiler yer alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim