Anlık Bildirim

Photobox Instagram fotoğraf ödülleri listesi paylaşıldı

Aralarında bir Türk'ün de bulunduğu Photobox Instagram fotoğraf ödülleri listesi paylaşıldı. Fotoğrafçılar çektikleri birbirinden ilginç ve farklı kategorideki fotoğraflar ile ödüllerini bekliyor.
Çarpıcı fotoğrafçılık dizisi ile bilinen Instagram, fotoğraf çekmek ve başkaları ile paylaşma konusunda pek çok kişi için önemli bir araç haline geldi.

Bu yüzden Photobox , uygulamadaki en iyi görüntülerin bazılarını bulmak için Photobox Instagram Fotoğraf Ödülleri'nin açılışını yapmaya karar verdi.

Sonuçlar 3 Ekim'de açıklanacak 

Photobox'tan Rory Scott:"Çoğumuz Instagram'daki günlük fotoğrafçılık becerilerini test etmekten hoşlanırız. Ancak böylesine popüler bir site, gerçekten çarpıcı fotoğraflardan bazılarını kaçırmamıza neden oluyor. " açıklamasında bulundu.
Aralarında bir Türk'ün de bulunduğu yarışmaya çok sayıda insan katıldı. Yarışmada; gezi, hayvanlar alemi, moda, aşk, manzara, festivaller, filtresiz fotoğraflar, kültür/sanat, spor ve son olarak aile kategorileri vardı. 5.000'i köpek olmak üzere 180.000'in üzerinde fotoğraf yarışma için incelendi ve Photobox bunları kısa listeye taşıdı. Kazanan fotoğraf sanatçıları 3 Ekim tarihinde açıklanacak.
Photobox ekibinin özenle seçtiği fotoğrafları galerimizden takip edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim