Anlık Bildirim

Apple iPhone 6S operatör fiyatları tek tabloda

Ülkemizde tüm kanallardan satışa sunulan iPhone 6S serisi yerine göre farklı fiyatlandırmalara sahip. Peşin alımlarda operatörlerin küçük indirimleri söz konusu.

iPhone 6S serisinin resmi olarak ülkemizde satışa sunulmasının ardından operatörlerimiz de kendi ödeme tablolarını abonelerinin beğenisine sundu. Aboneler ister peşin olarak ister de tarifesine ek olarak yeni iPhone modellerine sahip olabilecekler. 

Operatörlerden Avea en geniş tarife seçeneklerini sunuyor. Aboneler 34TL düzeyindeki tarifelerden itibaren iPhone 6S sahibi olabiliyor. Profesyonel 2GB, Kamu657, Prime mini, Prime Ekstra gibi pek çok seçenek mevcut. 24 aylık ve 36 aylık taahhütlerde en düşük ödeme en üst tarifenin yani Prime Ekstra'nın. Bu tarifedeki aboneler 36 aylık taahhüde göre aylık 78TL, 24 aylık taahhüde göre aylık 119TL ödeme yapacaklar. 

Avea ayrıca peşin alım imkanı da sunuyor. Dikkat çeken konu Avea'nın peşin fiyatları Apple Store fiyatlarından bile düşük. Yine sadece Avea'da olmak üzere internet paketli iPhone 6S serisi tarifeleri mevcut. 250MB, 1GB ve 4GB internet kotalı iPhone 6S modelleri 24 veya 36 aylık taahhütlerle veriliyor. Taahhütlerde 36 aylık için en düşük ödeme 130TL, 24 aylık için en düşük ödeme 171TL seviyesinde.

Vodafone sadece Red ve Faturalı Esnek tarifelere iPhone 6S imkanı sunuyor. 24 aylık taahhütlerde ödemeler 140TL-175TL arasında değişiyor. Vodafone'da sadece 16GB kapasiteli versiyonlar mevcut. 

Turkcell ise faturaya dahil fiyatlandırma yapmış yani ek ödemeler görünmüyor. Turkcell Platinum aboneleri yanında sadece İnterneti Bol tarifesine iPhone 6S alabilme imkanı verilmiş ve ödemeler 12/24 ay olarak belirlenmiş. 12 aylık taahhütlerde en düşük ödeme 355TL, 24 aylık taahhütlerde en düşük ödeme 224TL. Turkcell'in peşin fiyatları Avea'dan biraz daha yüksek ama yine Apple Store'dan düşük. 







Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16208 kez okundu.
41 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim