Anlık Bildirim

Apple online TV servisini 2016 yılına erteledi

 iOS kullanıcılarına online bir TV servisi sunmak için bu yılın başında çalışmalara başlayan Amerikalı teknoloji devi Apple'ın, bu yeni servisi Eylül ayında San Francisco'da düzenleyeceği ve iPhone 6S'in yanı sıra yeni Apple TV'yi de tanıtacağı etkinlikte tanıtması bekleniyordu. Ancak Bloomberg tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler Apple'ın online TV servisini bu etkinliğe yetiştiremeyeceğini gösterdi.
 Bloomberg'in Apple'a yakın kaynaklardan aldığa bilgiye göre bu yıl sonuna kadar yetiştirilemeyecek olan online TV servisi, bunun yerine 2016 yılında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yayınlamak istediği programların lisans hakları konusunda CBS ve 20th Century FOX gibi yayın kuruluşlarıyla anlaşamayan Apple, servisin çıkışına kadar istediği kadar içerik elde edemediği için erteleme kararı aldı. Bloomberg'e göre Apple'ın kaliteli bir TV deneyimi sunmak için gerekecek şebeke kapasitesine sahip olmaması da bu kararda etkili oldu.
 Apple online TV planlarını ertelemiş olsa da bu durumun Apple TV'nin takvimini etkilemeyeceği ve merakla beklenen yeni Apple TV modelinin beklendiği gibi Eylül ayında resmi olarak tanıtılacağı belirtiliyor. Bu yeni Apple TV'nin kullanıcılara sunacağı yenilikler arasında daha ince bir tasarım, Siri'yi destekleyen işletim sistemi ve önemli ölçüde geliştirilmiş kumanda yer alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim