Anlık Bildirim

Apple'dan Android için bir günde iki uygulama

Steve Jobs'un termo nükleer bir savaş başlattığı dönemden bu yana Android ekosisteminden hep uzak duran Apple, çevrimiçi müzik uygulaması ile birlikte tamamen duygusal nedenlerden ötürü Android'e zeytin dalı uzatmıştı. Şimdi ise ikinci uygulama da geldi.

Bu uygulama aslında Android kullanıcılarının değil Apple'ın yararına. Move to iOS adındaki uygulama ile Android kullanıcıları rehber, mesaj, fotoğraf, video, web sık kullanılanları, takvim, duvar kağıdı, kitaplar ve DRM serbest müziklerini yeni iOS cihazına aktarabilecek. 

Ayrıca eski Android cihazında kurulu olan uygulamalar da yeni iOS cihazında kullanılabilecek. Listeyi inceleyen uygulama ücretsiz olanları App Store'dan indirecek, ücretli olanlar ise istek listesine erişecek. 

Android kullanıcılarını düşünen Apple, transfer işlemi bittiğinde eski cihazın Apple mağazalarında geri dönüşüme verilebileceğini de belirtiyor. Yani kullanıcı eski cihazını doğaya kazandırabiliyor. 

Uygulama kablosuz olarak çalışacak. Ancak Bluetooth kullanmak mümkün olmadığı için iki cihaz arasında muhtemelen aynı WiFi ağı üerinden bir bağlantı kurularak transfer gerçekleştirilecek. Move to iOS uygulamasının iOS 9 ile birlikte indirmeye sunulması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7644 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim