Anlık Bildirim

Apple'ın yeni iPhone modeli 2012 sonbahar döneminde gelebilir


Apple'ın iPhone 4S modelini tanıttığı 4 Ekim tarihine kadar yeni iPhone modelinin tamamen farklı bir tasarımla iPhone 5 olarak piyasaya sürüleceği pek çok otorite tarafından dile getirilmiş ancak hepsi de yanılmıştı. Bu kez yeni yıl için farklı tasarıma sahip bir iPhone modeli için iddialar dillendirilmeye başlandı.
BGR sitesinin bir kaynaktan elde ettiği bilgiye göre Apple, 2012'de tamamen yeni bir iPhone tasarımıyla tüketicinin karşısına çıkacak. Ayrıca 1 yıl sonrasında yeni bir ürün çıkarma geleneği de devam etmiş olacak. Yeni iPhone'un 2012 sonbahar döneminde tanıtılması bekleniyor. Yani tahminen Ekim ayında.

Yeni iPhone modelinin tasarımındaki farklılıklar ise ağırlıklı olarak arka kasa üzerinde yoğunlaşıyor. Bu modelde iPad 2'dekine benzer şekilde alüminyum siyah panel kullanılacak. iPhone 4 ve 4S modellerinde bilindiği gibi cam malzeme kullanılıyor.

Yeni tasarımda plastik veya kauçuk malzeme de kullanılacak. Alüminyum arka kasa ve ön cam panel arasında kalan kenar kısım plastik malzeme ile kaplanacak. Bu malzeme, ilk iPhone 4 modelindeki anten problemleri nedeniyle dağıtılan bumper'daki malzemeye benziyor. Yine aynı şekilde plastik malzeme cihazı tamamen çevreleyen yeni anten tasarımını korumak üzere dizayn edildi. Bu dizayn iPad 2 WiFi+3G modelindeki ile benzeşiyor. 

Alüminyum kasanın iPad 2'de de kullanıldığı bilgisinden hareketle yeni iPhone modelinde daha büyük bir ekran kullanılacağı yönünde tahminler var. Spekülasyonlar elbette yeni modelin çıkışına kadar devam edecek ve en iyi tahmini yapanın kim olduğu ancak  lansman sonrasında anlaşılabilecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6091 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim