Anlık Bildirim
 
AMD’nin RDNA mimarisinin ilk örneğinin yer aldığı RX 5700 serisi kartlar fiyatına göre sunduğu performansı nedeniyle oyuncular arasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Şu anda referans tasarım modellerinin bulunduğu yeni çözümlerin AMD’nin iş ortaklarının imzasını taşıyan seçeneklerinin raflardaki yerini alacağı tarih bir iş ortağı tarafından doğrulandı.

ASRock’a sorulan sorunun sonucunda sızıntılardan bildiğimiz önümüzdeki ayın 2. haftası civarı dönem doğrulanmış oldu. Bildiğiniz üzere özellikle de RX 5700’de fiyat segmentini tutturmak amaçlı olsa gerek yıllardır kullanılan blower tipi fanın kullanması sonucunda kart termal nedenler kaynaklı yer yer kısmalara gidebiliyor.

Referans tasarım kartlarda ısınma problemi 

Bu nedenle RX 5700 modellerini satın almak kullanıcıların büyük bir çoğunluğu AMD’nin iş ortaklarının gelişmiş soğutucu bloklara yer verdiği çözümleri bekliyor. Zaten genel olarak referans tasarım kartlar sesli ve sıcak çalışırlar ancak bu sefer artık blower tipi fanın iyice yetmediği oldukça net.
İlerleyen dönemde AMD referans kartları daha alınabilir hale getirmek için Radeon Vega VII’de olduğu gibi daha etkili bir soğutucu tercih eder mi sorusunun cevabını zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4752 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd rx 5700 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim