Anlık Bildirim

Asus Chromebox serisi üçüncü nesle terfi etti

Chrome OS platformunun başarılı temsilcilerinden Asus Chromebox, üçüncü kez sahneye çıkıyor. Asus Chromebox 3 platformun en güçlüsü olmaya aday donanıma sahip.

Bir dönem ülkemizde de satılan Asus’un Chrome OS tabanlı mini bilgisayar serisi Chromebox, üçüncü nesle terfi ediyor. Yeni nesil daha güçlü ve daha enerji verimliliği odaklı geliştirilmiş.

Asus Chromebox 3 özellikleri

Asus Chromebox 3 modeli Intel’in sekizinci nesil işlemcilerine yer veriyor ve Celeron’dan Core i7’ye kadar seçenekler sunuyor. 16GB’a kadar DDR4-2400MHz RAM ve 256GB’a kadar M.2 SSD sürücüler ile en akıcı deneyim amaçlanıyor.

En güçlü Chrome bilgisayarlardan birisi olmaya aday Asus Chromebox 3, USB Tip-C bağlantısı ile enerji aktarımı ve 4K çözünürlüğüne kadar DisplayPort bağlantısı gibi detaylara da imkân veriyor.

Chrome OS platformu artık Android uygulamalarını da desteklediği için kullanıcılar hem masaüstü deneyimi hem de mobil deneyimi aynı ortamda yaşayabilecekler. Asus Chromebox 3 modeli Temmuz ayında piyasaya çıkacak. Fiyatı henüz belli değil.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim