Anlık Bildirim

Asus VivoBook serisi yenilendi

Asus’un bütçe dostu tüketicilere yönelik olarak geliştirdiği VivoBook dizüstü bilgisayar serisi yeni üyelerle güncellendi. Özellikle GTX 1050 ekran kartı desteği dikkat çekici.

Asus’un Computex 2017 fuarındaki üst seviye dizüstü bilgisayarlarının yanında bütçesini düşünen tüketiciler de unutulmadı. Firma VivoBook serisini yeni nesil işlemciler ve güçlü ekran kartlar ile güncelliyor.

Bütçe dostu

Yeni modellerden VivoBook S modeli biraz alt seviyede. 15.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan modelde NanoEdge ince ekran çerçeve tasarımı kullanılıyor. Böylece daha kompakt bir kasa yapısı elde ediliyor. Kasanın kalınlığı 17.9mm iken ağırlığı da 1.5Kg civarında.

Modele Kaby Lake tabanlı Intel Core U işlemciler eşlik ediyor. NVIDIA GeForce 940MX ekran kartı seçeneği olan modelde 16GB’a kadar DDR4 RAM ve SSD-HDD kombinasyonu depolama çözümleri sunuluyor.

Alüminyum kasa tasarımı ile Premium bir hissiyat kazandırılan VivoBook S modelinin başlangıç fiyatı 499$ olarak belirlendi. Satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak.

VivoBook Pro ise üst seviye tecrübe arayanlara yönelik geliştirilmiş. 15 inçlik 4K çözünürlükte ekrana sahip olan model alüminyum kasası ile 19.2mm kalınlığa ve 2.2Kg ağırlığa ulaşıyor. Model H serisi Intel Core i7 işlemciler ile donatılırken GeForce GTX 1050 ile grafik gücü de oldukça arttırılmış.

Hem profesyonel iş ortamı hem de MOBA tarzında akıcı oyun isteyenler için ideal olan bilgisayar çift fan desteği ile soğutuluyor. 16GB’a kadar DDR4 RAM seçenekleri yanında çok daha hızlı Intel Optane bellek seçenekleri de sunulacak. SSD-HDD kombinasyonu bulunan modelin 799$ başlangıç fiyatı mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim