Anlık Bildirim

Asus'un Transformer Pad TF502T model isimli yeni bir tableti ortaya çıktı

Asus'un kişilere kullanışlı bir yapı sunan Transformer Pad ailesi, görünüşe bakılırsa yakın bir süre içerisinde Transformer Pad TF502T isimli yeni bir model ile genişleyecek.
Tayvan FCC ve Asus'un resmi sitesi üzerindn ortaya çıkan Transformer Pad TF502T, serinin geri kalanına benzer şekilde hem tablet hem de dizüstü bilgisayar formunda kullanılabiliyor. Teknik olarak Android 4.2 işletim sistemine, 1366 x 768 piksel 10-inç Super IPS+ dokunmatik ekrana, Nvidia Tegra 3 1.3 GHz işlemciye, 2GB RAM miktarına, 32GB ya da 64GB depolama seçeneklerine ve Bluetooth 4.0 ile Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olacağı öğrenilen ürün, ayrıca microSD kart yuvası, HDMI, USB 2.0 portları ve 2MP ön 8MP arka kamera gibi diğer detaylarla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Tablet formunda 9 saat, dizüstü bilgisayar formunda ise 16 saat pil ömrü sunması beklenen Asus Transformer Pad TF502T, 8.3mm kalınlık ve 525 gram ağırlık değeriyle de her zaman taşınabilir bir yapı ortaya koyacak.
Asus'un Transformer Pad ailesine ekleyeceği son modellerden TF502T'nin resmi satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi henüz bilinmiyor. 
 
Asus'un Transformer Pad TF502T model isimli yeni bir tableti ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim