Anlık Bildirim

Avengers Initiative'nin iOS versiyonu ''Kaptan Amerika'' karakteriyle güncellendi

Geçtiğimiz eylül ayında Android ve iOS platformları için yayınlanan Avengers Initiative adlı yapımın iOS versiyonu güncellenerek Kaptan Amerika'yı da oynanabilir karakter olarak sunmaya başladı.

Söz konusu güncellemeyle birlikte iPad Mini ve iPad'in retina ekranı için yeniden optimize edilen yapım, iPhone 5'in ekran çözünürlüğünü de desteklemeye başladı. Kaptan Amerika'nın oyuna dahil edilmesiyle birlikte artık daha uzun bir oynanış süresine sahip olan yapıma yeni düşmanlarda eklenirken; yeni envanterler, farklı saldırı ve savunma şekilleri de oyuna dahil edildi. Yine güncellemeyle birlikte yapıma Rusça dil desteği de eklenirken, çeşitli hatalarda düzeltilmiş durumda.

Infinity Blade'in mobil platformlara getirmiş olduğu oyun yapısını kullanarak süper kahramanları mobil cihazlara taşıyan Avengers Initiative'nin güncellenmiş versiyonuna Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Yapımın Android versiyonunun da ilerleyen günlerde güncellenerek Kaptan Amerika ve diğer yeni oyun içeriklerine kavuşmasını bekliyoruz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim