Anlık Bildirim

Zaman zaman yazılım devlerinin sistemlerinde hatalar olduğuna şahit oluyoruz. Bazen tehlikeli açıklar bırakan bu hatalar bazen de ilginç değişikliklere sebebiyet verebiliyor. Apple’ın sistemlerindeki bir hata ilginç bir duruma sebep oldu.

Rusya’ya gitti

Apple geliştiricilerinin şikayetleri ile fark edilen hata ev adreslerinin Rusya’daki bir adres ile değişmesine neden oluyordu. Normalde farklı bir adrese sahip olan Apple geliştiricileri hesaplarını kontrol ettiklerinde Rusya’da ikamet ettiklerini gördüler. Bu adres bul. Novatorov, Saint-Petesburg, Leningrad, 198216, Russian Federation şeklindeydi.

İlk etapta Apple sunucularının hacker saldırısına uğradığı düşünülmüştü zira 2013 yılında bir hacker saldırısı günlerce Apple geliştirici portalının erişime kapanmasına neden olmuştu. Akıllara hemen bu ihtimal geldi ancak sonradan bunun bir hata olduğu anlaşıldı. Apple’dan da kısa sürede açıklama yapıldı.

Firma söz konusu adres değişikliğinin bir hesap yönetimi uygulamasındaki bir hatadan kaynaklandığını belirtirken hızlıca giderildiğini ve hesapların olması gereken adres bilgilerine sahip olduğunu vurguladı. Hali hazırda yanlış adres hatasının giderildiği farklı kaynaklar tarafından dile getiriliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim