Anlık Bildirim

BlackBerry Music servisi 50 parçayı ayda 5$'a sunuyor


BlackBerry telefonlarının üreticisi olan Kanadalı RIM firmasının akıllı telefon fırtınasının piyasayı kasıp kavurduğu son dönemlerde pazar payı geriliyor ve zaman zaman mali sıkıntılarla karşı karşıya geliyor. BlackBerry OS 7. sürümü ve piyasaya yeni çıkacak BlackBerry modelleri de firmaya fazla hareketlilik getirmedi.

Bu durgunluğu müşterilerine farklı hizmetler sunarak aşmak isteyen RIM uygulama mağazası App World'u daha farklı bir tasarımla yayına sokmaya hazırlanırken diğer tarafta ilgi çekeceğini düşündüğü müzik servisini de başlatmak üzere.

AllThings D sitesinin haberine göre BlackBerry Music servisinde BlackBerry kullanıcıları ayda 5$ karşılığında 50 adet parçayı indirebilme ve BlackBerry kullanan hizmete üye diğer arkadaşları ile paylaşabilme imkanına kavuşacak.

BlackBerry Music servisi sonbahar aylarında İngiltere, ABD ve Kanada'da faaliyete geçecek. Diğer ülkelerde ise 2012 yılından itibaren kullanılmaya başlayacak.

Servise abone olanların indirdikleri parçaları başka cihazlara aktarma hakları olmayacak. Bu yasaktan RIM'ın tablet modeli BlackBerry Playbook muaf tutuluyor.

Yeni hizmetin müşterileri ne kadar cezbedeceği eleştiri konusu oldu. Çünkü ABD'de Spotify, Rdio, Rhapsody gibi servisler ayda 10-15$ karşılığında sınırsız müzik dinleme imkanı sunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim